Bløde bakker til centerpatron fra Özkayali

Leder du efter værktøj fra den anerkendte producent Özkayali, f.eks bløde bakker til centerpatron? Så kan du få det til en god pris lige her hos LKS-Tools. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for metalindustrien. Vi tilbyder både fremstilling, salg og service af forskelligt slags værktøj fra f.eks. Özkayali. Vi har base i Kolding i Jylland, men står klar med hurtig levering til kunder i hele Danmark.

Vi er stolte af at have værktøj fra Özkayali i vores sortiment. Med dette værktøj er du nemlig sikret solide produkter af høj kvalitet. Vi har samlet et bredt udvalg af værktøj fra leverandøren, som matcher forskellige behov.

Du kan f.eks. få følgende:

  • ​Hårde/bløde bakker til centerpatron i stål
  • Specialbakker i alle udformninger
  • CNC-centerpatroner
  • ​Maskinskruestik
  • T-notsmøtrikker
  • Stopbolte f/gribebakker

Få hurtig levering af værktøj fra Özkayali

Vi er en professionel virksomhed med et stort fokus på at leverer værktøjet hurtigt ud til kunderne. Dette gælder uanset hvilken form for værktøj, der er tale om. Derudover fokuserer vi på altid at yde god og høj faglig kundeservice. Vi tilbyder fremstilling af specialværktøj, som passer lige til dine krav og behov.

Pga. vores brede kompetencer i branchen er vi i stand til at fremstille specialværktøj i høj kvalitet. Vi tilbyder også semistandard og mindre ændringer i standardværktøjer fra f.eks. Özkayali.

Bestil bløde bakker til centerpatron her

Står du og mangler specialbakker i særlige udformninger, f.eks. bløde bakker til centerpatron/centreret patron? Så kan du med fordel investere i en fra Özkayali, hvilket du kan få til en god pris her. Har du yderligere spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan ringe på telefon 22 56 04 52 eller sende en e-mail til info@lks-tools.com, så hører du fra os hurtigst muligt. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16​:00

Tirsdag​

08:00 - 16​:00

Onsdag​

08:00 - 16​:00

Torsdag​

08:00 - 16​:00

Fredag​

08:00 - 14​:00

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark