Firmaprofil​

Forretningsidé

LKS-Tools vil, inden for området spåntagende bearbejdning, kunne tilbyde metalindustrien et koncept bestående af både produkter og teknisk assistance, for på den måde at opnå total kundetilfredshed i forhold til industriens krav til en rationel produktion.

LKS-Tools konkurrenceevne er baseret på dets viden om produktudvikling, produktionsteknik og uddannelse sammen med vores agenturer inden for vores forretningsområde.

Målsætning

Vores ambition er, at vi skal være mere end en leverandør af værktøj, som er dygtige til at levere de rigtige produkter til tiden.

Sammen med vores agenturer skal vi være med helt fremme i områdets udvikling af nyt værktøj og applikationsteknik for at kunne bidrage til en mere effektiv anvendelse af vores produkter.

Derfor investerer vi store ressourcer på eksternt samarbejde i forbindelse med disse spørgsmål og på videreuddannelse og informationsudveksling inden for hele organisationen.

Vores kunder kommer specielt til at mærke dette ved en gennemgående høj kvalitet i vores tekniske service ved besøg og andre kontakter.

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16​:00

Tirsdag​

08:00 - 16​:00

Onsdag​

08:00 - 16​:00

Torsdag​

08:00 - 16​:00

Fredag​

08:00 - 14​:00

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark