HM-fræser fra Hachenbach til en god pris

Står du og mangler en HM-fræser eller aluminiumsfræser af høj kvalitet? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Her hos LKS-Tools tilbydes nemlig salg, levering og specialfremstilling af fræsere fra Hachenbach. Vi holder til i Kolding i Jylland, men servicerer kunder over hele Danmark.

Den tyske producent Hachenbach er meget populær i metalindustrien. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi er i stand til både at sælge, fremstille og yde teknisk support i forbindelse med produkter fra Hachenbach. Hos os får du desuden en god pris hver gang.

Garanti for høj kvalitet ved køb af Hachenbach

Produkterne fra Hachenbach er ikke blevet populære uden grund. Alle produkterne er nemlig af høj kvalitet, hvilket sikrer dig smukke og solide resultater ved brug.

Her hos os kan du få mange forskellige fræsere fra Hachenbach. Det kan f.eks. være:

  • HM-fræser
  • ​Aluminiumsfræser
  • ​Skrubfræser
  • Specialfræser
  • Belagt fræser

Vi er et professionelt firma, der altid sætter kundens ønsker i første række. Vi gør med andre ord altid alt hvad vi kan for at imødekomme lige netop dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at du får et værktøj, som du bliver 100 % tilfreds med.

Kontakt os for mere information om vores HM-fræser

Hvis du er på udkig efter en HM-fræser eller anden specialfræser, hjælper vi dig hellere end gerne med fremstillingen af den. Vi garanterer høj kvalitet, når du investerer i en fræser fra Hachenbach.

Vil du høre nærmere, er du altid velkommen til at ringe på telefon 22 56 04 52 eller skrive en e-mail til info@lks-tools.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16​:00

Tirsdag​

08:00 - 16​:00

Onsdag​

08:00 - 16​:00

Torsdag​

08:00 - 16​:00

Fredag​

08:00 - 14​:00

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark