Mimatic er førende producent af roterende værktøj

Hvis du står og mangler nyt roterende værktøj, kan du med fordel kigge nærmere på den tyske producent Mimatic. Her hos LKS-Tools foretager vi både salg, specialfremstilling og levering af værktøj fra Mimatic. 

Vi holder til i Kolding i Jylland, men står til rådighed for kunder over hele Danmark, hvor vi altid tilbyder hurtig levering.

Den tyske leverandør Mimatic GmbH er især kendt for sine roterende værktøjer. Disse værktøjer er fremstillet af solide materialer, hvilket sikrer dig en høj kvalitet og lang levetid på værktøjet.

Du finder et bredt udvalg af roterende værktøj fra Mimatic, såsom:​

  • ​CNC-drejdemaskiner
  • CNC-bearbejdningscentre
  • Roterende vinkelværktøjer
  • Statiske værktøjer
  • Poly MILL
  • Stik-værktøjer
  • HM-gevindfræsere

Vi tilbyder roterende værktøj efter dine ønsker

Står du og mangler specialfremstillet værktøj fra Mimatic, kan vi klare dette. Vi er nemlig et kompetent firma med mange års erfaring inden for metalindustrien. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med specialfremstilling af værktøj.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det værktøj, vi laver til dig. Derfor kan du altid forvente en god dialog, hvor vi snakker om dine forventninger, således at vi kan imødekomme disse i vores arbejde. Vi garanterer dig specialfremstillet værktøj, som matcher dine ønsker og behov.

Ring til os og hør mere om Mimatic-produkter

Vil du høre mere om dine muligheder for roterende værktøj eller andet specialfremstillet værktøj fra Mimatic, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, ringe på telefon 22 56 04 52 eller skrive til e-mail info@lks-tools.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16​:00

Tirsdag​

08:00 - 16​:00

Onsdag​

08:00 - 16​:00

Torsdag​

08:00 - 16​:00

Fredag​

08:00 - 14​:00

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark