Gevindtap fra Neoboss i høj kvalitet

Mangler du rådgivning og hjælp til at vælge den rette gevindtap, skal du ikke lede længere. Hos LKS-Tools i Kolding i Jylland tilbyder vi teknisk assistance alt efter behov til kunder i hele Danmark.

Vores fokus er tilfredse kunder, og derfor bestræber vi os på god service hele vejen igennem. Vi kender til industriens krav, og vi har et bredt kompetencefelt indenfor produktudvikling og produktionsteknik.

Hvad end det drejer sig om større eller mindre opgaver, må du endelig ikke holde dig tilbage med at søge hjælp hos os. Vi leverer altid til den aftalte tid og sørger for at holde dig opdateret undervejs i processen hele vejen igennem. Det skaber god tillid mellem dig som kunde og os som virksomhed.

Alle vores medarbejdere indenfor organisationen bliver løbende videreuddannet for at opretholde det bedste grundlag for god service og et bredt kompetencefelt.

Har du svært ved at udvælge en bestemt gevindtap fra Neoboss, tilbyder vi vores rådgivning, så du ender med at vælge det rigtige produkt. I sidste ende kan der nemlig være stor forskel på gevindværktøj, og derfor er det vigtigt, at du får valgt det helt rigtige.

Vi fremstiller specialværktøj fra Neoboss

Vi er et yderst professionelt firma med stor erfaring inden for faget. Vores formål er at tilbyde både fremstilling, levering og teknisk support i forbindelse med både standardværktøj og specialværktøj.

Neoboss leverer primært følgende: 

  • ​Snittappe
  • ​Gevind
  • Gevindtap/gevingtappe
  • ​Specialgevindtappe
  • Rulletap
  • Gevindformer

Hos os er du garanteret en høj faglig service og professionelle medarbejdere. Vi leverer altid dit værktøj inden for få dage. Vi klarer både stor og små opgaver, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Gode priser på værktøj og service

Vores priser afhænger som udgangspunkt af det værktøj, du vælger. Derfor anbefaler vi til hver en tid, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud.

Kunne du tænke dig et tilbud på en Neoboss gevindtap? Kontakt os

Vores samarbejde med tyske Neoboss giver os mulighed for at kunne tilbyde kvalitetssikkert værktøj til alle vores kunder. Igennem vores specialisering og uddannelser indenfor metalindustrien kender vi alt til markedets efterspørgsel på nyt værktøj. Er du f.eks. interesseret i en Neoboss gevindtap? Så kontakt os i dag – vi giver gerne et godt tilbud eller fortæller mere om produktet.

Ring til os på telefon 22 56 04 52 eller send os en e-mail på info@lks-tools.com. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16​:00

Tirsdag​

08:00 - 16​:00

Onsdag​

08:00 - 16​:00

Torsdag​

08:00 - 16​:00

Fredag​

08:00 - 14​:00

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark