Gevindtap fra Neoboss forhandles her

Er du på udkig efter en gevindtap eller andre standardtappe fra Neoboss GmbH? Så står vi hos LKS-Tools klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder salg, frestilling, levering og teknisk support af specialværktøj fra bl.a. Neoboss. Vores firma har base i Kolding i Jylland, men vi hjælper kunder i hele Danmark.

Neoboss er et tysk og meget anerkendt mærke inden for metalindustrien. Vi er stolte af, at kunne samarbejde med denne leverandør. Vi garanterer dig værktøj af høj kvalitet – uanset hvilke specifikke produkter, du er på udkig efter.

Vi fremstiller specialværktøj fra Neoboss

Vi er et yderst professionelt firma med stor erfaring inden for faget. Vores formål er at tilbyde både fremstilling, levering og teknisk support i forbindelse med både standardværktøj og specialværktøj.

Neoboss leverer primært følgende: 

  • ​Snittappe
  • ​Gevind
  • Gevindtap/gevingtappe
  • ​Specialgevindtappe
  • Rulletap
  • Gevindformer

Hos os er du garanteret en høj faglig service og professionelle medarbejdere. Vi leverer altid dit værktøj inden for få dage. Vi klarer både stor og små opgaver, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Ring og hør om mulighederne med en gevindtap

Kunne du tænke dig at høre mere om den tyske producent Neoboss, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne flere oplysninger om priser på specifikke produkter, f.eks. en gevindtap. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, så du vælger det helt rette værktøj til din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon 22 56 04 52 eller e-mail info@lks-tools.com, så hører du fra os inden længe. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag​

08:00 - 16​:00

Tirsdag​

08:00 - 16​:00

Onsdag​

08:00 - 16​:00

Torsdag​

08:00 - 16​:00

Fredag​

08:00 - 14​:00

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark