Neoboss GmbH forhandles lige her

​Er du på udkig efter standard tappe fra Neoboss GmbH? Så står vi hos LKS-Tools klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder salg, fremstilling, levering og teknisk support af specialværktøj fra blandt andet Neoboss. Vi leverer til kunder i hele Danmark.

Neoboss GmbH er et tysk og meget anerkendt mærke inden for metalindustrien. Hos LKS-Tools er vi stolte af at kunne samarbejde med denne leverandør. Vi garanterer dig værktøj af høj kvalitet, uanset hvilke specifikke produkter du er på udkig efter.

Vi fremstiller specialværktøj fra Neoboss GmbH

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for faget. Vores formål er at tilbyde både fremstilling, levering og teknisk support i forbindelse med både standardværktøj og specialværktøj. 

Neoboss leverer primært følgende: 

  • ​Snittappe
  • ​Gevind
  • Gevindtappe

​Special gevindtappe

Rulletap

Gevindformer

Hos os er du garanteret en høj faglig service og professionelle medarbejdere. Vi leverer altid dit værktøj inden for få dage og altid til tiden. Vi klarer både store og små opgaver, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.​

Ring for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om den tyske producent Neoboss, så er du velkommen til at kontakte os for flere oplysninger. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Vi kan kontaktes på telefon:+45 22 56 04 52 eller på mail: info@lks-tools.com, så hører du fra os inden længe. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LKS- Tools

LKS-Tools har vi i mange år specialiseret os i fremstillingen og forhandlinger af standardværktøj samt specialfremstillet værktøj til metalindustrien. 

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark