Mimatic er førende producent af roterende værktøjer

Hvis du står og mangler nye roterende værktøjer, så kan du med fordel kigge nærmere på den tyske producent Mimatic. Her hos LKS-Tools foretager vi både salg, specialfremstilling og levering af værktøj fra Mimatic. Vi står til rådighed hos kunder over hele Danmark, hvor vi tilbyder hurtig levering.

Den tyske leverandør Mimatic GmbH er især kendt for sine roterende værktøjer. Disse værktøjer er fremstillet af solide materialer, hvilket sikrer dig en høj kvalitet og en lang levetid på værktøjet.​

Du finder et bredt udvalg af roterende værktøj fra Mimatic såsom:

  • ​CNC-drejdemaskiner
  • CNC-bearbejdningscentre
  • Roterende vinkelværktøjer
  • Statiske værktøjer
  • Poly MILL
  • Stik værktøjer
  • HM gevindfræser

Vi tilbyder værktøj fra Mimatic efter dine ønsker

Hvis du står og mangler specialfremstillet værktøj fra Mimatic, så kan vi også sagtens klare dette. Vi er nemlig et kompetent firma med mange års erfaring inden for metalindustrien. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med specialfremstilling af værktøj. ​

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det værktøj, som vi laver til dig. Derfor kan du forvente en god dialog, hvor vi snakker om dine forventninger, således at vi kan imødekomme disse i vores arbejde.

Vi garanterer dig specialfremstillet værktøj, som matcher dine ønsker og behov.

 

​Ring til os og hør om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder om specialfremstillet værktøj fra Mimatic, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe på telefon:+45 22 56 04 52 eller sende en mail til: info@lks-tools.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LKS- Tools

LKS-Tools har vi i mange år specialiseret os i fremstillingen og forhandlinger af standardværktøj samt specialfremstillet værktøj til metalindustrien. 

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark