Hachenbach fås til en god pris lige her

Står du og mangler en aluminiumsfræser af høj kvalitet? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Her hos LKS-Tools tilbydes nemlig salg, levering og specialfremstilling af fræsere fra Hachenbach. Vi servicerer kunder over hele Danmark.

Den tyske producent Hachenbach er meget populær i metalindustrien. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi er i stand til både at sælge, fremstille og yde teknisk support i forbindelse med produkter fra Hachenbach. Hos os får du en god pris hver gang.

Garanti for høj kvalitet ved køb af Hachenbach

Produkterne fra Hachenbach er ikke blevet populære uden grund. Alle produkterne er nemlig af høj kvalitet, hvilket sikrer dig smukke og solide resultater ved brug.

Her hos os kan du få mange forskellige fræsere fra Hachenbach:

  • HM Fræser
  • ​Aluminiumsfræser
  • ​Skrubfræser
  • Specialfræser
  • Belagte fræser

Vi er et professionelt firma, som altid sætter kundens ønsker i første række. Vi gør med andre ord altid, hvad vi kan for at imødekomme lige netop dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at du får et værktøj, som du bliver helt tilfreds med.​

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du er på udkig efter en special fræser, så hjælper vi dig altså gerne med fremstillingen af den. Vi garanterer høj kvalitet, når du investerer i en fræser fra Hachenbach.

Vil du høre nærmere, så er du velkommen til at ringe på telefon: +45 22 56 04 52 eller skrive en mail til: info@lks-tools.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LKS- Tools

LKS-Tools har vi i mange år specialiseret os i fremstillingen og forhandlinger af standardværktøj samt specialfremstillet værktøj til metalindustrien. 

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark