Özkayali fås her hos LKS-Tools til en god pris

Leder du efter værktøj fra den anerkendte producent Özkayali? Så kan du få det til en god pris lige her hos LKS-Tools. Vi er et professionelt firma med stor erfaring for metalindustri. Vi tilbyder både fremstilling, salg og service af forskellig slags værktøj eksempelvis fra Özkayali. Vi står klar med hurtig levering i hele Danmark.

Vi er stolte af at have værktøj fra Özkayali i vores sortiment. Med dette værktøj er du nemlig sikret solide produkter af høj kvalitet. Vi har samlet et bredt udvalg af værktøj fra leverandøren, som matcher forskellige behov.​

Du kan eksempelvis få følgende: 

  • ​Hårde/bløde bakker i stål
  • Specialbakker i alle udformninger
  • CNC-centerpatroner
  • ​Maskinskruestik
  • T-notsmøtrikker
  • Stopbolte f/gribebakker

Få hurtig levering af værktøj fra Özkayali

Vi er en professionel virksomhed med et stort fokus på at levere værktøjet hurtigt ud til kunderne. Dette gælder, uanset hvilken form for værktøj, der er tale om. Derudover fokuserer vi på altid at yde god og høj faglig kundeservice. Vi tilbyder fremstilling af specialværktøj, som passer lige til dine krav og behov. 

Grundet vores brede kompetencer i branchen er vi i stand til at fremstille specialværktøj af høj kvalitet. Vi tilbyder også semistandard og mindre ændringer af standardværktøjer.

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål

Står du og mangler specialbakker i særlige udformninger? Så kan du med fordel investere i en fra Özkayali, hvilket du kan få til en god pris lige her. Har du yderligere spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Du kan ringe på telefon: +45 22 56 04 52 eller sende en mail til: info@lks-tools.com, så hører du fra os hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LKS- Tools

LKS-Tools har vi i mange år specialiseret os i fremstillingen og forhandlinger af standardværktøj samt specialfremstillet værktøj til metalindustrien. 

Kontakt os

Junghansvej 139, ​6000 Kolding, Danmark